WiFi термостат, смарт клапан за радиатор, смарт винтил,  TRV603 Tuya, Smartlife

WiFi термостат, смарт клапан за радиатор, смарт винтил, TRV603 Tuya, Smartlife

Производител:Tuya Smart Life
Код на продукта:TRV603
Наличност:В наличност
Цена: 95,90лв

За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876983808

Термостатът за радиатор Tuya TRV603 е интелигентно устройство, което се използва за контрол на отоплението в дома или офиса. Той може се свърже посредством приложението Tuya или Smartlife към безжична мрежа чрез WiFi  и да се управлява дистанционно чрез смартфон, таблет или гласов помощник,  (Amazon Alexa или Google Assistant) което дава възможност на потребителя да регулира температурата на всяка стая, където е поставен термостатът. Модела се отличава с това, че  не изисква специални инсталации или сдвояване с други устройства като zigbee хъб, суич, gateway и тн. Това го прави подходящ за хора, които не искат да се занимават със сложни настройки или да инсталират допълнителни устройства.

Този модел термостат е съвместим с най-често използваните в Европа водни отоплителни системи. Вентилът на термостата е съвместим с множество типове радиатори и може да се монтира лесно и бързо без нужда от специални инструменти. Термостатът работи с 3 броя батерии АА и може да се свърже към WiFi мрежата, за да се управлява отдалечено през приложение на смартфон или таблет. Той може да бъде монтиран на радиатора, като заменя класическия термостат. След като термостатът е свързан към WiFi мрежата, потребителят може да го контролира от всяко място, където има интернет връзка. TRV603 има вграден сензор за температура, който отчита температурата в стаята и регулира отоплението, за да постигне желаната температура. Освен това, термостатът може да бъде програмиран да включва и изключва отоплението автоматично, в зависимост от графика на вашето дневно разписание, а също така позволява на потребителя да програмира желаните температури за различните периоди на денонощието и седмицата.

Мобилното приложение, което се използва за контрол на термостата, предоставя редица функции. Потребителят може да зададе желаната температура за всяка стая, да програмира периоди на работа на отоплението, да получава известия, когато температурата в стаята падне под определено ниво. Това допринася за енергийната ефективност на системата за отопление и за намаляване на разходите за енергия.

Освен това, термостатът има и други функции, като програмиране на времеви периоди на отопление, автоматично изключване при отваряне на прозорците, ръчна настройка, статистическа диаграма, калибриране на температурата, регулиране на максимален и минимален интервал на температурата, статус на батерията. Термоклапана е съвместим с платформата Tuya, Smartlife и може да се свърже към нея, за да се управлява и програмира. Термостатът е съвместим с множество типове отоплителни системи и радиатори, като поддържа температури в диапазон между 5°C и 35°C. Смарт термостата е лесен за монтаж и използване, като осигурява удобство и контрол върху отоплението в дома.

Термостатния клапан може да се управлява физически от главата или през телефона. Снабден с дисплей, който дава актуална информация на зададената температура, режим на работа, Wi-Fi свързаност, загряване, ниво на батерията. Настройка на температурата в диапазон изключено (OFF) и от 5 до 35 градус целзий и може да се регулира през половин градус. От бутона на клапана, а също така и от приложението, може да бъде заключено регулирането на температурата. От същия бутон се извършва смяната на автоматично и ръчно управление.

Възможност за създаване автоматизация на работата с други смарт устройства работещи с приложението Tuya, Smartlife. Примерно с датчик за движение може да се регулира зададената температура. Примерно при отсъствието на движение в помещението да намали температурата на 20 градуса и обратно при наличието да поддържа температура 24.

Спецификация:

  • Модел – TRV603;
  • Приложение за телефон/таблет – Tuya, Smartlife
  • Свързаност – WiFi рутер 2,4 gHz b/g/n;
  • Захранване – АА 3 броя батерии (не са включени в комплекта);
  • Консумация в режим на покой – 6 uA/min;
  • Настройка на температура 5-35 градуса целзий;
  • Размери (W x H x D) 58.4x97x58.4 mm;
  • Връзка M30 x 1.5;
  • ОС – Android, iOS;

Комплект: TRV термостат за радиатор, 6 броя преходници (адаптер) за тръба, инструкции за свързване на български език.

Разгледайте всички наши артикули използващи приложението Tuya, Smartlife за създаването на автоматизация между устройствата - ТУК

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър