Tuya IR S06pro - универсално WiFi дистанционно с враден датчик за температура и влажност

Tuya IR S06pro - универсално WiFi дистанционно с враден датчик за температура и влажност

Производител:Tuya Smart Life
Код на продукта:S06pro
Наличност:В наличност
Цена: 38,00лв

За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876 983 808

Инфрачервено дистанционно, което се управялва от телефона и същевременно електронен термометър и влагомер. Чрез устройството може да управлявате всякакви електроуреди използващи IR дистанционно и да изградите вашия интелигентен дом. Посредством приложението за телефон Tuya/Smartlife и свързаност на смарт устройството към домашната WiFi мрежа може да контролирате електроуреди използващи инфраред дистанционно като: климатици, телевизори, аудио системи, TV бокс, DVD,  видеопроектори и други IR устройства. Към смарт контролера могат да бъдат добавени неограничен брой дистанционни, нужно е да изберете типа, марката и модела на електроуреда за да намери съвместимото за вас дистанционно. Ако уреда не е наличен в базата данни може да се избере опцията DIY. Чрез DIY може да обучавата всяко IR дистанционно което не е налично в базата данни на програмата.

Освен гореописаните функции смарт устройството има функция да се използва и като термостат. През приложението се визуализират моментните стойности на температурата и влажността на въздуха в помещението където е поставен. Дневна, месечна и годишна хронология за изменението на стойностите температура - влажност.

Устройството ви предоставя дистанционен контрол и мониторинг от всякъде където се намирате през телефона.

През програмата за управление Tuya или Smartlife, може да създавате автоматизация за работа спрямо вътрешната температура и електроуред за управление.

Пример. При достигане на температура на въздуха 26 градуса, автоматично да включи климатика на режим охлаждане, 22 градуса, висока скорост на вентилатора. Същия сценарии може да се създаде и с влагоабсорбатор. Създаване на автоматизирана работа с други устройства работещи с Tuya, Smartlife приложението като: датчици, сензори, прекъсвачи, ключове, контакти.

Съвместимост за работа с Alexa Echo, Google Assistant, SmartThings.

Други възможности: Споделяне управлението към трети лица,  известие през приложението ако устройството се изключи.

Спецификация

Модел:S06pro;

Платформа – Tuya, Smartlife за android и IOS устройства;

Захранване – адаптер 5v 1a и кабел micro usb (включени в комплекта);

WiFi стандарт – 2.4GHz, IEEE 802.11 b/g/n;

Инфраред дистанция – 12 метра пряка видимост;

Инфраред честота – 38KHz

Размери – 65х65х17мм.

 

Комплект: Смарт WiFi инфраред контролер със монитор за температура и влажност, захранващ кабел micro usb и адаптер, инструкции на български за синхронизирането между WiFi рутер и телефон.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър