USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone

USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone

Производител:Pzoz
Код на продукта:pzoz-magnet
Наличност:В наличност
Цена: 12,90лв

Възможни варианти

* Накрайник:

За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876983808

Кабели с магнитен накрайник за зареждане и прехвърляне на данни от телефон, таблет и други устройства, използващи micro usb, тип С /type C/ или Iphone вход.

Предимства:

  • Запазва зареждащата букса на телефона здрава, поради факта, че магнитния накрайник е постоянно включен към мобилното устройство. При обикновените кабели с течение на времето от включването и изключването им накрайниците за зареждане дефектират и се компрометира първоначалният им вид.
  • Спестявате от постонното закупуване на кабели. На всеки му се е случвало да включи телефона за зареждане и след леко бутване на кабела да прекъсне връзката. Това се случва, защото при по-голяма част от кабелите пластинките на зареждащата букса омекват в следствие на дълга експлоатация.
  • При използване на магнитния преходник  отпада опасността от пълнене на зареждащата букса с прах и боклуци (от джобове, чанти или други места където държим телефоните). Магнитният преходник е постоянно свързан към телефона и по този начин няма вероятност от навлизане на прахови частици в мобилното устройство.
  • Буксата на кабела е с вграден светодиод, който дава предимство в тъмно помещение телефонът да бъде по-лесно откриваем.

Възползвайте се от изгодната оферта и се спасете от проблемите със зареждане на мобилните си устройства: прекъсване на буксите, проблеми със зареждащия кабел, зацапване и проникване на прах.

Кабелът е направен от висококачествени жици, а външната му част е с текстилна плетка. Може да се използва както за нормални, така и за (fast charging) бързозареждащи устройства.

Налични цветове - черен

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър