4G, 3G IP онлайн охранителна видеокамера със SIM карта, 720p, IP66,

4G, 3G IP онлайн охранителна видеокамера със SIM карта, 720p, IP66,

Производител:CamHi
Код на продукта:CS-R18A-4G
Наличност:В наличност
Цена: 229,00лв

За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876983808

Представяме ви една изключително качествена, безжичнo управляема, охранителна камера за видеонаблюдение на външни и вътрешни обекти. Идеална e за охрана на открити терени: ловни стопанства, пчелини, овощни градини, стопански дворове, земеделски земи, халета и други места където няма wifi интернет връзка. Предимство на модела е възможността да се постави сим карта с мобилен интернет, с която ще се осъществи връзка в реално време между камерата и наблюдаващото мобилно устройство (телефон, таблет); артикулът притежава и слот за карта памета (MicroSd до 128гб), на която се съхраняват видео записите и снимките, заснети от охранителната камера.

Продуктът е снабдена с 18 броя инфраред диода, с дължина на вълната 840nM., които през нощта са невидими за човешкото око, но и същевременно правят видими обектите. Налични са 2 броя антени 8 dBi за подобряване на 3G - 4G обхвата на мобилната мрежа. Камерата покрива стандарт на защита IP66, което ознчава, че тя е защитена от проникването на прах и вода при неблагоприятни метеорологични условия. Друго основно предимство на модела е бързата и лесна настройка на приложението за телефон. Винаги има опция дистанционно от мобилното устройство да промените настройките на камерата без значение къде е монтирана тя. Устройството притежава опция при движение на даден обект да изпраща от 1 до 3 снимките по E-mail в рамките на 1 минута, както и да известява на телефона чрез съобщение. Функция да записва на FTP сървър. Една много важна подробност за сензора за движение е, че може да бъде регулирана чувствителността му степенно от 1 до 100, като с увеличаване на степента на чувствителност се увеличава способността на засичане на малки обекти: /много слабо чувствителен, при който не се засичат дребни предмети  до много високо чувствителен, при който се засича и най-лекото движение./

За терени където няма електричество, камерата може да бъде захранвана с акумулатор, а също така да се изгради микро-соларно захранваща система.

Допълнителни опции: Дистанционен преглед на видео файловете от телефона към камерата (при поставена карта памет), известяване при движение, дистанционно конфигуриране на всички функции, снимане на точно определн участък от обхвата на камерата, който се наблюдава.

Спецификация:

Запис на видео: 1280х720 px, процесор - Hi3518EV200, сензор - OV9732, обектив - 2.8мм, ъгъл на видимост - 85 градуса.

Инфраред - автоматичен ден и нощ. 18 бр. невидими.

Сензор за движение - регулируем от 1 до 100.

Комуникация - микро сим карта.

Съхранение - Слот за микро карта до 128гб, запис в реално време на телефона.

Материал - Алуминии

Тегло - 380 гр.

Размери на камерата - 65х75х45мм

Захранване 12v

Консумация - 180-280mAh в зависимост дали работи инфрареда.

Комплекта включва:

4G Камера, 2 бр антени, захранващ адаптер 12v 1A с 3 метра кабел.

 

Напишете отзив



Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър