Блутут аудио приемник/предавател за уредби, усилватели, телефон, TV

Блутут аудио приемник/предавател за уредби, усилватели, телефон, TV

Код на продукта:k16
Наличност:В наличност
Цена: 37,90лв

За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876983808

 

Блутут аудио ресивър/трансмитер е устройство, което позволява безжичната комуникация между различни аудио устройства. То може да бъде свързано към усилвател, тонколони, телевизор, компютър или други аудио източници, за да предава аудио сигнали без кабели.

Ресивърът/трансмитерът може да бъде захранван от стандартната електрическа мрежа на 220V и може да работи с Bluetooth устройства, като смартфони, таблети, лаптопи или други Bluetooth аудио източници.

Той позволява лесна и бърза връзка между аудио устройствата, като предлага качествен звук без необходимостта от кабели. Трансмитерът изпраща сигнала по Bluetooth към ресивъра, който го приема и го прехвърля към свързаните устройства.

Блутут аудио ресивър/трансмитер може да бъде изключително полезен, особено в случаи, когато не е възможно да се свързват устройствата с кабели. Той е идеален за хора, които обичат да слушат музика и да гледат филми без да се притесняват за качеството на звука или кабелите, които биха могли да представляват пречка в стаята.

С помощта на блутут аудио ресивър/трансмитер може да се създаде домашна звукова система, която ще позволи да се слуша музика и да се гледат филми с качествен звук, без да е необходимо да се свързват кабели.

Възможности и режими на работа:

Блутут адаптера е снабден с USB 5v 2.1 A за бързо зареждане на телефон, USB порт за включване на флашка и пускане на музика от нея. Поддържа формати: MP3/WMA/WAV/FLAC/APE. Слот за карта памет с капацитет до 64gb, от която също може да се пускат аудио файлове. 3,5 AUX аудио вход/изход, RCA (чинч) ляв/десен.

Режими на работа:

Ресивър режим: Устройството се свързва посредством блутут към телефон, таблет, лаптоп, компютър, телевизор с блутут. Чрез аудио кабел свързвате блутут адаптера към аудио системата. Може да се използват RCA чинчовете или 3.5 букса AUX OUT. При този начин на свързване аудио сигнал се предава от телефон, таблет, лаптоп, компютър, телевизор към блутут ресивъра, а той посредством кабел към тонколоните на аудио системата.

Трансмитер режим: Общо казано това е обратната функция на ресивър. В случая аудио сигнала се вкарва посредством кабел (към букса 3,5 AUX IN) към блутут адаптер и той го излъчва. Към него могат да се свържат устройства работещи с блутут като: аудио системи, компютри, телевизори и др.

USB и Micro sd портовете могат да се използват в двата режима (ресивър/трансмитер).

Устройството може да бъде управлявано с дистанционното в комплекта или чрез безплатно приложение за телефон (Android – Bluetooth partner, iPhone - Btmate).

Спецификация:

  • Захранване – 220v европейски стандарт;
  • Блутут версия – V5.0;
  • Поддръжка – AVRCP, A2DP (допълнителна информация може да прочетете в края на офертата)
  • Работно разстояние – 10 м.
  • Размери на продукта – 57х50х20мм.

Съвместимост: компютри, телефони, телевизори, стерео уредби, усилватели, проектори, слушалки и др. устройства използващ блутут връзка.

Комплект: Блутут аудио ресивър/трансмитер, AUX 3.5 кабел, дистанционно.

AVRCP е абревиатура, която означава "Audio/Video Remote Control Profile" (Профил за дистанционно управление на аудио и видео). Това е Bluetooth профил, който позволява дистанционното управление на аудио и видео устройства, свързани по Bluetooth.
AVRCP позволява на устройствата да контролират функции като възпроизвеждане, пауза, прескачане на песни и регулиране на силата на звука, докато са свързани по Bluetooth. Този профил е използван в много устройства, като например слушалки, колонки, автомобилни стерео системи и др.
AVRCP позволява на потребителите да управляват аудио и видео съдържание от своите мобилни устройства, без да е необходимо да ги докосват. Това прави използването на тези устройства по-удобно, особено когато потребителят е зает с друга дейност

A2DP е съкращение от "Advanced Audio Distribution Profile" (Профил за разпространение на напреднал аудио сигнал) и е Bluetooth профил за безжичен пренос на стерео аудио сигнали от едно устройство към друго. Този профил позволява на устройствата да предават музика и други аудио сигнали безжично, като гарантира висококачествен звук.
A2DP използва компресия на данните за предаване на аудио сигналите през Bluetooth връзката. Това позволява да се предават аудио данни с по-високо качество, отколкото с Bluetooth профили като HFP (Hands-Free Profile) или HSP (Headset Profile), които не използват компресия.
A2DP профилът е широко използван в различни устройства, като например мобилни телефони, таблети, компютри, слушалки, колонки и други аудио устройства. Той предлага висококачествен звук безжично и прави възможно стриймването на музика от устройствата към различни аудио системи.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърЕтикети: блутут