WiFi мини камера Tuya, Smartlife 2mpx със запис на движение, звук

WiFi мини камера Tuya, Smartlife 2mpx със запис на движение, звук

Производител:Tuya Smart Life
Код на продукта:WJ01
Наличност:В наличност
Цена: 79,90лв

Възможни варианти

Допълнително:
За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876983808

Висококачествена мини камера на марката TUYA Smart.

Миниатюрна WIFI камера с инфраред нощно виждане, с матрица с резолюция 2 MP. Вграденият WIFI модул ви позволява да конфигурирате устройството към вашия домашен рутер и да гледате онлайн видео и записи дистанционно от всяка точка на света чрез мобилното приложение Tuya или Smartlife. Също така могат да бъдат преглеждани вече направените записи на картата памет. Вградените IR светодиоди с невидим спектър позволяват на камерата да различава обекти при пълно отсъствие на осветление до 5-8 метра. Камерата поддържа и карти с памет до 64 GB. Устройството предназначено за монтиране само на закрито. Две опции за запис - постоянен или при движение. Ако е необходимо, в приложението с натискане на няколко бутона можете да записвате видео файлове от SD картата на камерата в паметта на смартфона. Полученият mp4 видео файл може да се гледа със всеки плейър на вашия компютър или телефон.

Работата с безплатно мобилното приложение Tuya или Smartlife ви позволява да персонализирате взаимодействието между различни добавени устройства, което ви позволява гъвкаво да конфигурирате в зависимост от вашите задачи.

Спецификация:

  • Съвместима с ONVIF протокол дава възможно за свързването към видео рекордер NVR.
  • Ъгъл на наблюдение – 120 °
  • Сензор - 1/4" CMOS JXF22 HD sensor
  • Lens - 2.4mm 2.0mega Pixels lens
  • Frame rate - 15fps
  • Chip - T20+JXF22
  • Размери – 32х32х32 мм

Вградена 800mAh батерия позволява работата й до 1 час без захранване. При включен адаптер работи постоянно.

Матрица 2 Mpx. Записва се висококачествено изображение с разделителна способност (1920x1080). Предимството на тази разделителна способност е високо качество на изображението с умерен размер на заемане на свободното пространство на картата памет.

Приложение за смартфони.  С помощта на приложението (за Android и iOS) е възможно да управлявате устройството от смартфон. Екранът на смартфона показва бутони за управление, гледане в реално време, меню за настройки, комбиниращо устройството в сценарий с други части за интелигентен дом - сирени, контролери, ключове, контакти.

Вграден WIFI модул . Работата в WIFI 2.4GHz мрежа ви позволява да управлявате дистанционно територията с помощта на мобилно приложение на мобилен телефон. Не изисква абонаментна такса. Използва само интернет трафик.

Поддръжка на microSD карти с памет до 64 GB. Тази функция ви позволява да записвате видео поток в един от 2 режима (непрекъснат или чрез детекция на движение) на карта памет (не е включена в комплекта). Прегледът е възможен по всяко удобно време през приложението, при условие че камерата е включена. Опция за директно изтегляне на видео файл от приложението на вашия телефон.

Софтуер за откриване на движение.  Можете да активирате режима за откриване на движение, който има три настройки за чувствителност и режим на работа - постоянен или по график (задайте време за включване/изключване на режима). Опция за активиране/деактивиране на  функция за известяване при засичане на движение, директно на телефона.

IR осветление (нощно виждане) . Камерата разполага с IR диоди, които ви позволяват да гледате и записвате видео в пълна тъмнина на разстояние до 5 метра и в същото време са проектирани така, че да не се виждат в тъмното.

Сценарии (автоматизация).  Взаимодействие с други устройства на системата за интелигентен дом TUYA smartlife. Възможност за участие в сценарии, създадени в приложението TUYA или smartlife.

Комплекта включва: Камера, стойка, захранващ кабел micro usb, зарядно, кутия, инструкции на английски и български език.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър