Tuya смарт WiFi дистанционна напоителна система от телефон

Tuya смарт WiFi дистанционна напоителна система от телефон

Производител:Tuya Smart Life
Код на продукта:irrigation-Tuya
Наличност:В наличност
Цена: 140,00лв

Възможни варианти

Допълнителен клапан:

За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876 983 808

Предлагаме ви един нов и много интересен продукт на марката за безжична домашна  автоматизация Tuya, Smartlife.

От всякъде и по всяко време може да управлявате от телефона напоителната система на вашата оранжерия, двор. Спокойно можете да отидете на дълга почивка без да се притеснявате за това дали ще бъдат поляти цветята, райграса или зеленчуците ви. Това ще свърши автоматизираната система за напояване на Tuya. На всякъде и по всяко време от телефона можете да пуснете напояването на вашата градина или просто да зададете таймер за автоматично пускане. Това е една малка част от функциите, които предлага системата. Вграденият разходомер ви позволява да проследявате потреблението на вода и може да се измерва на литър или по време, идеално за всички видове приложения, включително поливане на растения, градинарство, оранжерия измиване на колата, пълнене на вашия басейн. Може да бъде контролирано количеството (в литри) на напояването, а също така и да се зададе точно определено време за напояването. Възможност за задаване на автоматични график таймери за напояване в точно определени часове и дни.

Интелигентният таймер за вода има вътрешен водоустойчив дизайн и използва винтове от неръждаема стомана, които гарантират, че не няма да ръждясат. Дистанционната напоителна система се състои от безжичен хъб (централа), който се свързва към домашния WiFi рутер и смарт безжичен воден клапан. С разширяемата система, към един WiFi хъб могат да бъдат добавени и управлявани до 8 водни таймер клапана и така ще се създадат множество зони за поливане във вашия двор,

Настройката е много лесна, просто изтегляте безплатното приложение „Smart Life“ или “Tuya” от App Store или Google Play и създавате акаунт, след което инсталирате своя WiFi хъб в дома си, добавяте към него с натискането на един бутон водния клапан и вече може да нагласяте от телефона автоматизация за напояване. Безжичното разстояние между хъба и клапана, варира от 50 до 100 метра в зависимост от околната среда и най-вече сградите.

 

Управление, функции, информация от приложението за телефон:

  • Информация за: последно напояване, следващо напояване, оставаща батерия на клапана, отчет за времетраенето при последното напояване, отчета за изразходваното количество вода;
  • Настройка време за поливане: Опции за еднократно или циклично напояване, бутон за включване и изключване на клапана. Задаване на времетраене на поливането. Настройка на броя цикли и през какъв интервал от време да бъдат.
  • Настройка количество на водата: Опция за задаване на определено количество (в литри) вода да премине през клапана и автоматично да спре. Бутон за включване и изключване на клапана. Задаване на времетраене на поливането. Настройка на броя цикли и през какъв интервал от време да бъдат.  Всички функции ще се съобразят спрямо зададеното количество вода, която е зададена към клапана.
  • Настройка изчакване при дъжд. Потребителска настройка при която ако се маркира определения период ( 24, 48, 72 часа), клапана няма да е активен през него.
  • Record – Хронология за времето на поливане както и изразходваната вода за определен период от време.
  • Timing – Задаване на автоматични таймер (дневен, за точно определени дни, седмичен). Критерии на поливането: време за поливане или количество вода. Задаване на час за стартиране на операцията.

През приложението за управление могат да се създават автоматизации за работата между водните клапани. Ако определен клапан бъде спрян, кой/и друг/и да бъдат пуснат/и. Това може да се създаде от меню сцени на приложението SmartLife или Tuya.  По този начин можете да управлявате автоматизирано цялостното водоснабдяване, напояване на вашата градина, дом.

 

Смарт воден клапан:

Калибър: 1 към 3/4;

Захранване – 4 бр батерии модел АА (не са включени в комплекта);

Физически бутон за пускане/спиране на клапана;

Водно налягане – 0.2 до 8 bar;

Ниво на водна защита – IP66;

WiFi хъб:

Работна температура -10 до +50;

WiFi свързаност – 2,4ghz;

Захранване – 5v 1a

Диапазон на сигнала – до 100 метра открита площ.

 

Комплекта включва: 1 бр - RF воден клапан, 1 бр - WiFi хъб, захранващ кабел micro usb за хъба, кутия, инструкции на български за синхронизация.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър