4G SIM мини камера за скрито видео наблюдение от телефон

4G SIM мини камера за скрито видео наблюдение от телефон

Производител:CamHi
Код на продукта:X7
Наличност:В наличност
Цена: 150,00лв

Възможни варианти

Допълнително:
За поръчка или запитване се свържете с нас на - 0876 98 38 08

4G мини шпионска камера е компактно устройство за скрито видеонаблюдение, което е оборудвано с вградена камера и микрофон за запис на видео и звук. Тя е с размери, които я правят много малка и дискретна, идеална за скрито наблюдение на дома, офиса, магазина или друго място.

Камерата е оборудвана с вграден слот за SIM карта, който й позволява да се свърже към мобилната мрежа на 4G и да предава видео и аудио потоци в реално време. Това означава, че може да получавате живи изображения и звук от камерата на вашия телефон в реално време, където и да се намирате. Също така при всяко движение, приложението ще ви изпрати съобщение (notification) със снимка от събитието.

4G мини шпионска камера може да се използва за скрито наблюдение на дома, офиса, магазина или друго място, където има нужда от наблюдение. Тя може да бъде скрита в различни предмети или поставени на трудно достъпни места. Гъвкавия интерфейсен кабел от управление до камерата ще ви улесни при поставянето.

Модела разполагам с функция за аудио слушане при преглед на записите и гледане в реално време. Функцията за движение активиране на записа позволява на камерата да започне запис, когато засече движение в обекта, който наблюдава. Вграденият детектор на движение дава възможност на камерата да заснема и да изпраща известия, когато засече движение. Поради малкия си размер, камерата няма вграден инфраред за нощно виждане, но при наличието на фонова светлина от лампа може да се вижда качествено изображение и през тъмната част от денонощието.

4G мини камера може да се контролира чрез безплатно приложение на вашия мобилен телефон. Приложението позволява на потребителя да прави допълнителни настройки на чувствителността на сензора за движение, запис при движение или постоянно, преглеждане на записаните видео файлове без да е нужно свалянето на картата памет и поставянето й в компютър.

Камерата използва SIM карта, предплатена или на договор. Нужно е да има единствено  интернет. Съвместима за работа с всички мобилни оператори в ЕС. Към камерата може да бъде поставена карта памет (MicroSd) с капацитет до 128gb. На нея тя ще записва видео файловете от събитията. Видеото може да бъде преглеждано и съответно записано на телефона директно от приложението без да бъде сваляна картата памет. Също така има опция видео файловете да бъдат записани от картата памет на компютър.

Камерата разполага с автономно захранване (2000mAh вградена батерия), която издържа до 6 часа. Чрез зарядно 5v и micro usb кабел може да бъде захранена постоянно. По този начин камерата ще работи винаги и дори при изключване на електрозахранването тя ще продължи да функционира.

Спецификация:

  • Видео резолюция – 1920 х 1080 FHD, 2mpx;
  • Видео компресия – H.264;
  • Батерия – вградена 2000mAh;
  • Захранване – 5v адаптер и micro usb кабел;
  • Размери управление – 65х38х30 мм;
  • Дължина на кабела към камерата – 155мм;
  • Обектив – ф 10 мм.
  • Запис: постоянен/при движение/по време на наблюдение от телефона;

 

Комплект: 4G мини камера, usb кабел, инструкции на български за синхронизация към телефон.

Важно! Ако използвате сим карта на мобилен оператор Виваком, изключете предварително ПИН кода!

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър